Daar waar weefsels goed beweeglijk zijn,
krijgt ziekte geen kans

Na de opleiding fysiotherapie ben ik als fysiotherapeut werkzaam geweest in verschillende particuliere praktijken in binnen- en buitenland. Ook heb ik gewerkt bij de Harteheem, een instelling voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Mijn nieuwsgierigheid naar de holistische zienswijze op de werking van het menselijk lichaam bracht mij ertoe om in 1995 te beginnen met de 5-jarige opleiding osteopathie. 

Kijken naar waar de klacht vandaan komt en zo de mens als één geheel te kunnen benaderen vind ik een grote kracht van de osteopathie.
Na het goed afronden van mijn studie met als scriptieonderwerp ‘De invloed van urogenitale letsels op de mobiliteit van de cervicale wervelkolom’ ben ik in 2002 mijn praktijk gestart, eerst gevestigd bij het CIG Beverwijk aan de Zeestraat. Sinds 2016 werk ik met veel plezier op de Laan der Nederlanden 2 in Beverwijk.

Ik heb in osteopathie mijn passie gevonden en volg dan ook met veel plezier bij- en nascholingscursussen om mijn kennis en vaardigheden bij te houden en uit te breiden. Mijn interesse ligt met name bij het ondersteunen en verbeteren van het zelfherstellend vermogen en ik volg daarvoor cursussen zowel voor volwassenen als voor baby’s/kinderen.

I  Osteopathiepraktijk Nancy Kouwenhoven  I  Laan der Nederlanden 2   1946 AA  Beverwijk  I 
I 0251-760460  I  info@osteopathiepraktijkkouwenhoven.nl  I

Osteopathiepraktijk Nancy Kouwenhoven
Laan der Nederlanden 2
1946 AA  Beverwijk
0251-760460
E-mail Nancy Kouwenhoven